Velkommen til Landsmøte og Fagseminar 2018

 

I september er det i Fredrikstad det skjer! Da skal jordmødre og landsmøtedelegater samles for å skape politikk og dele fagkunnskap.

Landsmøtet og Jordmordagene foregår over fire dager på Quality Hotell Fredrikstad.

Landsmøtet arrangeres torsdag 20. og fredag 21. september.
Fagseminaret arrangeres lørdag 22. og søndag 23. september.

Fredrikstad er urban og pulserende, med Gamlebyen og Hvalerskjærgården som attraktive besøksmål. Med nærhet til Oslo, Gardermoen og Torp Lufthavn, kort avstand over fjorden og til våre naboland er Fredrikstad aldri langt unna.

Det er snart 3 år siden sist Den norske jordmorforening hadde landsmøte i Trondheim.
I høst er det Fredrikstad som tar imot delegater fra hele landet til Landsmøtet 2018 og til alle deltagerne på Jordmordagene.

Østfoldjordmødrene gleder seg    

Den lokale komiteen i Østfold gleder seg til å ta imot alle delegater, observatører og andre deltagere til fire dager i september, og ønsker alle hjertelig velkommen. Hele arrangementet vil foregå på Quality Hotell Fredrikstad midt i sentrum av Fredrikstad – både selve landsmøtet, festmiddagen fredag kveld og fagseminaret lørdag og søndag. 
Leder av lokal arrangementskomite, Wenche Rotvold tror det blir et flott sted å ha landsmøtet. Hun håper selvfølgelig at været viser seg fra sin beste side. Det er travle dager på Dnjs landsmøter, med mange saker som skal diskuteres og stemmes over, men komiteen håper at alle som kommer også får tid til å oppleve og se litt av byen vår – sier hun.
Vi vil gjerne vise frem litt av det Fredrikstad har å by på når vi får samlet jordmødre fra hele landet. Torsdag kveld blir det konsert med kor i Gamlebyen kirke. Jordmortreffet lørdag kveld vil foregå på Litteraturhuset. Der blir det en matbit og litterær underholdning. Enkelte andre kulturelle innslag blir det også i løpet av disse dagene, forteller Wenche.


Velkommen!

Kirsten Jørgensen, leder
Den norske jordmorforening


 

 

 

 
Meeting management Logo Powered by WebSite AS